Seguretat informàtica – Entrevista a Einatec

Entrevista a Sebastià Moreno d’Einatec sobre la seguretat informàtica a l’empresa, a les noticies de TeleB (Televisió de Badalona).

Per a la seguretat informàtica Utilitzar contrasenyes diferents per a cada compte, cambiarla de forma regular i fer que aquestes siguin segures (cominacions de xifres i lletres de com a mínim 8 caracters), aquestes són algunes de les consideracions a tenir en compte si volem extremar la seguretat a internet.

Oferim solucions de seguretat a internet per empreses y gestionem contrasenyes i ensenyem com evitar atacs produit en diferents multinacionals com Sony, Amazon o la catalana Taurus. Per això Sebastià Moreno recorda la importancia de renovar les contrasenyes i garantir que aquestes estiguin segures.

Einatec recomana a les empreses actualitzar l’antivirus, encriptar tota la informació dels servidors i fer copies de seguretat constants per evitar posibles atacs i garantir no perdre dades importants.

Solucions informàtiques adaptades a les necessitats dels nostres Clients, amb l’objectiu d’optimitzar els costos operatius i aconseguir un ús òptim dels recursos de la seva empresa, i augmentar els nivells de satisfacció dels Clients i del Personal.

Exprimeixi els recursos de la seva empresa. Cloud computing és la centralització massiva de dades, servidors i aplicacions.  Accés a la informació de la seva empresa des de qualsevol lloc.

El Cloud Computing és una altre forma de prestar els serveis que tradicionalment s’han donat des de la infraestructura que una empresa té a les seves instal·lacions. A l’entorn del “Núvol”, les infraestructures, plataformes, software o processos es proveeixen des de una xarxa externa. El servei – per exemple, guardar dades o un programa de CRM – es troba la xarxa (al Núvol), operat i mantingut per un proveïdor extern, però a disposició dels clients que adquireixen el dret de l’ús.

A Einatec t’ajudem a solucionar el problemes de la teva empresa.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Últimas entradas